Bedankt!

Lees het Alex Beleggerskompas 2015

Er is tevens een e-mail verstuurd naar uw email adres, met uw link naar ‘Beleggerskompas 2015’.

Alex Zelf Beleggen doet u niet alleen.

Wilt u zelf beleggen, maar vindt u het ook prettig om deskundige ondersteuning van experts te krijgen? Bij Alex kunt u altijd rekenen op de kennis en kunde van onze beleggerscoaches.

Wij vertellen u niet waarin u moet beleggen, dat bepaalt u natuurlijk zelf. Maar bij Alex staat u er niet alleen voor. Onze coaches laten u zien welke informatie relevant is om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen. U krijgt de beschikking over slimme online beleggingstools en wordt regelmatig uitgenodigd voor onze Live Webinars met praktische tips om uw beleggingen gedegen op te starten of uw strategie aan te scherpen. En heeft u vragen, dan kunt u altijd telefonisch sparren met de professionals van de Alex Service Desk.

Starten met beleggen

Beginnen met Alex Zelf Beleggen is heel gemakkelijk. Vul hieronder uw gegevens in, dan ontvangt u binnen twee werkdagen het formulier om uw rekening te openen.

U krijgt geen individueel beleggingsadvies, maar wel alle relevante informatie die u nodig heeft.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat Alex u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via info@alex.nl.