Belangrijk bericht: Alex wordt BinckBank

Vragen en antwoorden

ALEX LATEN BELEGGEN

Wil je meer informatie over Laten Beleggen? Of direct een rekening openen?
Bij BinckBank helpen we je graag verder.

Ga snel naar binck.nl

Voorwaarden cadeau

Alex organiseert een actie, waarbij u in de periode vanaf 7 september 2016 tot 1 november 2016 tot € 500 cadeau ontvangt als u een Laten Beleggen rekening bij Alex opent en een minimale inleg doet van € 25.000.

Actievoorwaarden

 1. Tijdens deze actie krijgen nieuwe klanten die een Laten Beleggen door Alex rekening openen en minimaal € 25.000 inleggen, tot € 500 cadeau. Het cadeaubedrag is afhankelijk van de hoogte van uw inleg:
  • Bij een inleg van € 25.000 tot € 49.999 ontvangt u € 200
  • Bij een inleg van € 50.000 tot € 99.999 ontvangt u € 300
  • Bij een inleg van € 100.000 of meer ontvangt u € 500
  De hoogte van uw inleg wordt op 1 november 2016 door Alex vastgesteld. Het cadeau wordt binnen 4 weken na einde actie op uw Alex vermogensbeheerrekening gestort.
 2. Bestaande klanten zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.
 3. Medewerkers van BinckBank N.V. zijn uitgesloten van deze actie.
 4. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties van Alex.
 5. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten die een Laten Beleggen door Alex rekening openen.
 6. Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het cadeau. Een gezamenlijke en/of rekening geldt als 1 deelname.
 7. Een nieuwe klant dient het ingelegde bedrag minimaal 12 maanden te laten staan. Bij een tussentijdse opname behoudt Alex zich het recht voor om het ontvangen cadeau in rekening te brengen.
 8. Alex heeft het recht de invulling van de actie te wijzigen of de actie stop te zetten. Wijzigingen worden kenbaar gemaakt via de website van Alex.

* Nieuwe klant van Alex is een (rechts)persoon die nog geen klant van Laten Beleggen door Alex is en in het afgelopen jaar geen klant bij Laten Beleggen door Alex is geweest en waarvoor Alex een vermogensbeheerrekening opent.