Academy

Als (startende) belegger staat u voor een aantal belangrijke keuzes en vragen die elke belegger zichzelf zou moeten stellen. Hoe ontwikkelt u bijvoorbeeld een beleggingsvisie? Is beleggen in ETF's wellicht iets voor u? Hoe bouwt u een portefeuille op? Alex geeft u antwoord op deze en vele andere vragen in onze Alex Academy.

Met de Alex Academy heeft u alle informatie bij de hand om uw beleggingen gedegen op te starten of uw strategie aan te scherpen. Hiervoor maken wij gebruik van:

Webinars over beleggingsstrategieën en instrumentele uitleg

Weblogs met relevante strategieën voor u

Alex Academy komt geregeld in het land

 
 
Het is geen individueel beleggingsadvies, maar wel de relevante informatie
om sneller en beter tot keuzes te komen.

De beleggingstrainers
van Alex

Hans Oudshoorn

“Op mijn 17e deed ik mijn eerste transactie en met vallen en opstaan heb ik geleerd dat beleggen draait om zelfkennis, discipline en risicomanagement.”

Hans is al vanaf de oprichting werkzaam bij Alex en sinds 10 jaar beleggingstrainer van de Alex Academy. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere NRC Handelsblad en DFT.

Peter Siks

“Als belegger moet je weten waarom je belegt. Een slimme belegger heeft een plan waaraan hij zich houdt.”

Peter is vloerhandelaar, opleider van marketmakers en trading manager van een effectenhuis geweest. Sinds 4 jaar is hij beleggingstrainer bij de Alex Academy. Daarnaast is hij co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies'. Zijn nieuwe boek 'Beleggen is niet eng' is eind 2014 verschenen.