Daarom Alex

Zelf beleggen doet u niet alleen. Hieronder hebben we de belangrijkste redenen om bij Alex te gaan beleggen op een rijtje gezet. Zo weet u precies wanneer u wat van ons kan verwachten.

De Alex Academy
maakt u scherper

De Alex Academy maakt u scherper

Met de Alex Academy heeft u alle informatie bij de hand om uw beleggingen gedegen op te starten of aan te scherpen. Het biedt u toegang tot een uitgebreid webinar programma.

Deskundige ondersteuning

Deskundige ondersteuning

Ons On-boarding team helpt u aan de slag te gaan met beleggen. De DSI gecertificeerde specialisten van onze Servicedesk geven geen individueel beleggingsadvies, maar assisteren u wel met alle relevante informatie bij uw vragen. Zodat u goede beslissingen neemt.

Meer over onze ondersteuning

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Doet u meer dan 100 transacties per maand dan kunt naast de Servicedesk ook rekenen op persoonlijke coaching van onze ervaren relatiemanagers. Zij zijn bekend met uw portfolio en inspireren u graag.

Meer over persoonlijke coaching

Platform met de juiste tools

Platform met de juiste tools

Bij Alex kan iedere belegger handelen op zijn gewenste platform. Speciaal voor de actieve handelaren heeft Alex het platform Alex Plus. Onze tools helpen u analyseren en strategie te bepalen.

Bekijk onze platformen en tools

Transparantie

Transparantie

Alex is een transparante partij voor u, die duidelijk laat zien wat u betaalt en informatie actief met u deelt als er belangrijke wijzigingen aankomen.

Veiligheid

Veiligheid

Alex vindt het belangrijk dat uw gegevens beschermd worden. Daarom kijkt Alex goed naar manieren van inloggen en ook bij onttrekkingen kan het geld alleen naar de door u opgegeven tegenrekening worden overgemaakt.

Alex is onderdeel van Binckbank N.V., een bank die geen risicovolle bedrijfsactiviteiten heeft en jaar op jaar een gezonde winst maakt. Uw geld en effecten worden wettelijk beschermd.

Meer weten over onze veiligheid

Vertrouwd, Alex heeft al meer dan 60.000 klanten

Vertrouwd, Alex heeft al meer dan 60.000 klanten

Sinds onze oprichting in 1999 hebben we al meer dan 60.000 klanten mogen verwelkomen bij Alex.

Start vandaag en ontvang
€200 Transactietegoed

Start vandaag en ontvang €200 Transactietegoed

Open een rekening